søndag den 18. december 2011

Rasp/æblekagerasp, glutenfrit

Ingredienser
Brødrester af lyst brød

Rasp:
Brødresterne skæres i tern, og bredes ud på en bradepande. Tørres i en 180-200 grader varm ovn i ca. 10 min., eller til de er gyldne og knasende tørre. Vend rundt i dem et par gange undervejs, så de bliver jævnt gyldne. Når de er afkølede, køres de en tur i foodprocessoren, til en jævn rasp.

Æblekagerasp:

Ingredienser
150 g rasp
4 spsk sukker
50 g smør
Evt. glutenfrie makroner

Rasp blandes med sukker. Smelt smørret på en pande. Rist raspen i smørret ved middel varme til den er gylden, vend hele tiden rundt i den, så den ikke brænder på. Tag panden af varmen, og rør i raspen til den er afkølet.
Tip: hvis du vil have ”luksus æblekagerasp” blandes nogle knuste makroner med æblekageraspen.



1 kommentar:

  1. glæder mig til at prøve denne opskrift , men var ikke klar over man kan købe glutenfri makroner.

    SvarSlet