De smager fantastisk godt og de er super nemme at lave, og her er et link til hvordan du også nemt kan stikke dem ud - så bliver det ikke nemmere.
ca 140 stk.
135g sukker
125g smør
1 æg
1 brev Dr. Oetker Pebernød krydderi
1 spsk. gluten-fri-gluten (gfg)
Bland mel, gfg, sukker og pebernød krydderi sammen
Smuldr smørret i blandingen og saml dejen med ægget.Del dejen i fire og tril dem til lange pølser.
Skær pølserne i små stykker og tril dem til pebernødder.
Læg pebernødderne på bageplader og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 8-10 min.
Hej !
SvarSletJeg er igang med at lave en (spiselig) julekalender til min farmor, der har gluten allergi (: Og ja, der findes ikke meget jule guf, hvor der ikke er gluten i!!!
Derfor er jeg super glad for denne fantastiske blog!!!
Jeg har et spg. omkring det gluten-fri-gluten (gfg)
- Hvad er det helt præcist ?
- og kan jeg undværer det i mine pebernødder?
Håber du eller andre kan hjælpe mig :)
På forhånd tak!
Maria
-Go jul til den tid
Beklager at mit svar nok kommer lidt sent i forhold til julekalenderen, men sikke en sød ide :)
SletGfg er gluten substitutionsmiddel, her er et link så du kan se hvad det er http://helsam.dk/templates/product.asp?ProductGuid=1029&GroupGuid=2703010
Jeg har aldrig prøvet at bage dem uden, men det kan være lidt svært at få småkager til at lykkes med glutenfrit mel uden at tilføje enten gfg eller guargum, du risikerer at de løber helt ud på pladen eller at de bliver så porøse at de krummer væk for det midste.
Mvh Doris
super fedt med disse opskrifter, min datter har glutenallergi samt diabets 1, ville det være super fedt hvis man kunne skrive kulhydratforholdet op på opskrifterne.....
SvarSletmvh heidi
kan man købe det substandsmidel i butikkerne ?
SvarSlet