En lidt speciel opskrift fra Provena. De minder lidt om scones, og smager lige godt til en kop te eller kaffe med syltetøj på, som de gør til en dejlig skål vinter suppe. Bestemt værd at prøve. og nemme at bage.
12 stk.
1 æg
1 dl mælk½ dl oliemargarine
3 dl Provena glutenfri Havremix til brød, den orange pakke
1 spsk bagepulver
1/4 tsk salt
2½ dl revet ost
til pensling: æg
Pisk ægget sammen. Tilsæt mælk og oliemargarine.
Rør havremelmixen, bagepulver og salt sammen i en anden skål.Bland den revne ost og væsken med de tørre ingredienser. Arbejd det sammen til en jævn dej med en grydeske.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord. I opskriften står der at man skal rulle dejen ud i 2 cm tykkelse og stikke dejen ud i cirkler (3-4 cm i diameter) og lægge dem på en bageplade med bagepapir.
Min dej var for lind til at kunne rulles ud, så jeg delte dejen i 12 boller, rullede dem i mel - de var ret klistrede - lagde dem på bagepladen, og trykkede dem flade til ca 2 cm tykkelse.
Pisk ægget sammen og pensel
Ingen kommentarer:
Send en kommentar