ca. 9 stk.
Ingredienser
100 g smør, saltet
100 g glutenfri mel Finax proteinfattig
10 g Fiber Husk
25 g majsmel
70 g æg, hele, rå
20 g fløde 38 %, piskefløde
2 g salt
5 g sukker
Redskaber: Røremaskine, kagerulle, muffinsforme og bagepensel.
Der skal bruges fast smør, ikke kærgården, da det er for blødt.
1. Smuldr mel, majsmel, husk, salt og sukker med koldt smør i røremaskinen, og rør i 15 min.
2. Tilsæt æg og fløde og rør det sammen i 10 min.
3. Lad dejen hvile i køleskab i 2 timer.
4. Rul dejen tyndt ud, og udstik den i cirkler. Brug majsmel på bordet til at rulle ud på.
5. Tryk cirklerne over bagsiden af muffinsformene.
6. Bag tarteletterne 10-15 min. ved 200 grader.
7. Vip dem af formene og lad dem afkøle.
8. Kan opbevares i en kagedåse i ca. 1 uge.
9. Er ikke fryseegnet.
Økonoma Hanne Jensen.
Hej Doris
SvarSletHvad for en opskrift på tarteletter vil du anbefale. Du har selv lavet en, men efterfølgende har du sat Hannes ind på også
Hej Lone.
SletJeg har desværre ikke selv prøvet nogen af de to opskrifter, men den anden opskrift som jeg har fra facebook, som er fra Bente Linde Hoppe, har hun selv ved flere lejligheder anbefalet som god.
Mvh Doris