Ingredienser
5 dl lunkent
50 g røde linser (kogte)
1 tsk sukker /eller honning
1 brev tørgær
10 g Fiber husk
45 g solsikkekerner
30 g hørfrø
1 tsk salt
50 g quinoa flager
50 g rismel
½ tsk kulør
350g brown mel Doves farm
1. Vand, gær, røde linser og Fiber husk røres sammen i en skål.
2. De andre tørre ting kommes i og det hele æltes sammen.
3. Hæver i 15 minutter.
4. Formes til enten klapper, boller eller rugbrød.
5. Bages ved 180 grader i 20 minutter.
6. Rugbrød bages ved 180 grader i 1 time.
Udarbejdet af
Økonoma Hanne Jensen.
Køkkenassistent Charlotte Rasmussen
hej Doris
SvarSletDet fremgår ikke, hvor mange grader de skal bages på. Vil rigtig gerne prøve at bage dem
Hej Lone
SvarSletSå er der grader på, beklager fejlen!
Mvh
Doris
Hej Doris
SvarSletDe smager fantastisk. De kan klart anbefales. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har fået så godt et brød til frokost.
Hej Lone.
SvarSletJa de er rigtig gode, og gode som alternativ til rugbrød og i børnenes mad pakker:)
Hej Doris.
SvarSletHvor kan man finde brown mel Doves farm? Eller er det muligt man kan bruge en anden slags, f.eks. finax den brune ?
Mvh. Cecillie
Hej Cecillie
SletUndskyld det tog så lang tid med mit svar, men skulle lige fat i Hanne Jensen som har lavet opskrifte. På det kursus hvor jeg prøvede disse mini rugbrød, bagte vi dem med orange Finax, så det kan man ihvertfald sagtens. Doves farm kan købes http://www.madtildig.dk/, Helsam butikker har det også.
Mvh Doris
Hejsa.
SvarSletJeg har prøvet at søge på Brown mel fra doves farm og det eneste jeg kan finde er noget hvor de hentyder til at det er en færdig blanding. Ved du om den stadig produceres, nu hvor den orange finax udgår har jeg brug for et alternativ til disse fantastiske madpakkeklappere.