Fra bagekurset d. 8. okt. 2011 |
Lækre wraps, både i smag og konsistens, de minder rigtig meget om rigtige tortillas. Dejen var lidt bøvlet at arbejde med, jeg rullede dem ud med en kagerulle, med rigeligt mel.
Ingredienser
275 g glutenfri mel, Finax orange
1 tsk salt
10 g Fiber Husk
3½ dl mælk, eller vand
2 spsk olie, koldpresset
1. Udrør fiber Husk i væsken, og lad den trække 5 min.
2. Bland mel og salt i en anden skål og lav et hul i midten.
2. Bland mel og salt i en anden skål og lav et hul i midten.
3. Hæld væsken i hullet og saml dejen ved at trække melet ind i
væsken.
4. Ælt dejen glat og smidig og lad den hvile tildækket i 15 minutter.
5. Del dejen i 8 stykker, form dem til boller og lad dem hvile
tildækket i 15 minutter.
6. Rul dem til tynde cirkler, ca. 20 cm. i diameter, og bag dem på
en tør stegepande 1 - 2 minutter på hver side.
7. Læg brødene oven på hinanden, efterhånden som de bliver
bagt, for at bevare den bløde skorpe.
8. Opbevar de bløde brød i en frysepose.
Juster varmen, så bagetiden passer. Hvis de bløde brød bages for
hurtigt, vil de være rå i midten, mens for lang bagetid vil gøre dem tørre.
Af økonoma Hanne Jensen
Hvornår tilsætter du FiberHusk?
SvarSletHejsa.
SletJeg har nu indsat det som punkt 1 i opskriften, tak fordi du gjorde opmærksom på det :)
Venlig hilsen
Doris
Tak Doris:-)
SletJeg føler mig endnu ikke så sikker på det her glutenfrie, at jeg bare prøver mig frem.
Glæder mig til at prøve.
Venlig hilsen Lisbeth
Hej Lisbeth
SletDu skal endelig ikke holde dig tilbage med at spørge hvis der er noget du er i tvivl om, jeg hjælper gerne :)
Mvh
Doris
Hej Doris :-)
SvarSletKan de fryses?
mvh Helle
Hej Helle
SletDet tror jeg bestemt. Efter min erfaring er der næsten ikke noget som ikke kan fryses. Det meste bliver som friskbagt efter en kort tur i microovnen og hvis det skal være sprødt så en tur på brødristeren bagefter. Jeg fryser næsten alt ned og tør det op som ovennævnt.
Mvh
Doris