torsdag den 8. december 2011

Kæmpe chokolade cookies, glutenfrie




a 15 stk.
75 g smør
150 g sukker
1 tsk vanillesukker
1 æg
175 g glutenfrit mel Schär C
1 tsk gfg
1 tsk bagepulver
100 g mørk chokolade
50 g saltede peanuts

Rør smør, sukker og vanillesukker cremet, og rør ægget i.
Bland mel, bagepulver, grofthakket chokolade og grofthakkede peanuts, og vend det i dejen.
Tag klatter med to teskeer og sæt på bagepapir. Sættes med god afstand. Dyp en finger i lidt vand og tryk kagerne lidt flade og i rung facon.
Bag kagerne ca 15 min ved 180 grader på midterste ribbe.


2 kommentarer:

  1. Hej Doris
    Jeg er ny herinde, har muligvis gluten allergi. Hvad står gfg for i opskriften?
    Venlig hilsen
    Tina

    SvarSlet
  2. Hej Tina
    Gfg står for glutenfri gluten, det er middel man kan tilsætte for at opnå noget af den elasticitet man mister når der ikke er gluten i melet. Du kan købe det her http://www.rikana-sundkost.dk/shop/search-1.html?keyword=gfg
    Mvh Doris

    SvarSlet