a 15 stk.
75 g smør
150 g sukker
1 tsk vanillesukker
1 æg
175 g glutenfrit mel Schär C
1 tsk gfg
1 tsk bagepulver
100 g mørk chokolade
50 g saltede peanuts
Rør smør, sukker og vanillesukker cremet, og rør ægget i.
Bland mel, bagepulver, grofthakket chokolade og grofthakkede peanuts, og vend det i dejen.
Tag klatter med to teskeer og sæt på bagepapir. Sættes med god afstand. Dyp en finger i lidt vand og tryk kagerne lidt flade og i rung facon.
Bag kagerne ca 15 min ved 180 grader på midterste ribbe.
75 g smør
150 g sukker
1 tsk vanillesukker
1 æg
175 g glutenfrit mel Schär C
1 tsk gfg
1 tsk bagepulver
100 g mørk chokolade
50 g saltede peanuts
Rør smør, sukker og vanillesukker cremet, og rør ægget i.
Bland mel, bagepulver, grofthakket chokolade og grofthakkede peanuts, og vend det i dejen.
Tag klatter med to teskeer og sæt på bagepapir. Sættes med god afstand. Dyp en finger i lidt vand og tryk kagerne lidt flade og i rung facon.
Bag kagerne ca 15 min ved 180 grader på midterste ribbe.
Hej Doris
SvarSletJeg er ny herinde, har muligvis gluten allergi. Hvad står gfg for i opskriften?
Venlig hilsen
Tina
Hej Tina
SvarSletGfg står for glutenfri gluten, det er middel man kan tilsætte for at opnå noget af den elasticitet man mister når der ikke er gluten i melet. Du kan købe det her http://www.rikana-sundkost.dk/shop/search-1.html?keyword=gfg
Mvh Doris