søndag den 18. december 2011

Øllebrød, glutenfri

Ingredienser
Rugbrødsrester (fuldkorns brød kan fint bruges)
Brun farin
Vand
Evt. glutenfri øl
 
Skær en god portion rugbrødsrester i tern og hak dem i foodprocessoren. Hæld dem i en gryde og hæld vand eller øl ved så de lige akkurat er dækket. Lad blandingen stå og trække et par timer, eller til næste dag. Kog øllebrøden op ved middel varme, under jævnlig omrøring, det brænder nemt på. Sødes efter smag med brun farin, tilsæt mere vand eller en slat glutenfri øl, hvis det bliver for tykt efterhånden som det koger op. Til sidst køres øllebrøden jævn med en stavblender.
Serveres med mælk og en skefuld flødeskum.

Tip: Helsam har denne glutenfrie mørke ris øl som er god til formålet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar