ca 24 stk.
160 g brun farin
260 g peanut butter ( jeg brugte crunchy, det blev rigtig godt)
1 æg
1 tsk bagepulver
½ tsk gfg
2 spsk Schär C
25 g smør
Sukker og peanutbutter røres sammen.
Pisk ægget sammen og rør det i peanutmassen sammen med smøret.
Bland mel, gfg og bagepulver og rør det i.
Rul dejen i valnøddestore kugler, og læg dem på bagepapir.
Tryk dem flade med en gaffel, først på kryds og så på tværs, så der dannes et mønster.
Bages ved 180 i ca 10 min. Hold øje med dem, de må ikke blive for mørke
hvad er shar C og gfg ?
SvarSlethar fundet ud af det med glutenfri....men kan ikke finde hvad gfg er
SletHejsa
SvarSletGfg står for glutenfri gluten, det hedder Gluten substitution fra Orgran, har har du et link så du kan se hvad det er http://helsam.dk/templates/product.asp?ProductGuid=1029&GroupGuid=2703010
Mvh Doris