tirsdag den 13. december 2011

Ris og ros

Jeg er rigtig glad for alle jeres positive tilkendegivelser omkring min blog, det er rigtig dejligt at i synes om opskrifterne. Men nu har bloggen jo eksisteret siden august, og der er ved at være en hel del opskrifter, så kunne jeg godt tænke mig at høre, hvordan i synes siden fungerer - er den til at finde rundt i - er den overskuelig - har i forslag til noget som kunne være bedre- er der noget i synes der mangler på siden osv. Send en kommentar  hvis i har lyst, gode ideer modtages gerne - både ris og ros modtages positivt :) 

13 kommentarer:

 1. Synes at det ville være skønt med en søge-funktion på opskrifterne. Men synes det ville være skønnest hvis du udgav nogle kogebøger til os :-)))

  SvarSlet
 2. Hold da op, en side, du har lavet :-) Kanon flot stykke arbejde. Min bonus datter har haft det i 1½ år og vi prøve os forsigtigt frem. Men lækkert med en god side :-) Deler straks på face book.
  Fortsæt det gode arbejde :-)
  God jul og godt nyår

  SvarSlet
 3. Super fin side, og nem at finde rundt i! Dine opskrifter ser super lækre ud, og er virkelig noget jeg føler trang til at prøve af!:D Det eneste jeg synes mangler, eller kunne gøre siden endnu bedre, ville være et lille hint om hvor man evt. kan købe de mærkeligt melblandinger:D Jeg har ikke rigtig nogen anelse, og er ikke løbet ind i noget af det overhovedet - og nu hvor du jo har fundet det, ville du måske dele din viden?:D
  Det er bare et forslag, hvis du synes at det passer ind på siden;)

  Ellers fortsæt dit gode arbejde, tak! Hehe:D

  Udover det, må jeg så have lov til at give et link til nogle superlækre biscottier, hvor man blot kan udskifte hvedemelet med halvt rismel og halvt boghvedemel?
  http://www.cancer.dk/Opskrifter/Kage+desserter+og+broed/Biscotti+med+mandler.htm
  Er selv lige i gang med at bage en portion - de er super lækre!:D

  Pernille

  SvarSlet
 4. Hej Jeanett.
  Jeg har haft store problemer med at få søgefeltet til at virke, og jeg har været rigtig træt af problemet, for det dur ikke uden søgefunktion, efterhånden som der kommer mange opskrifter. Men nu har jeg endelig fundet problemet, og er i gang med at rette op på det, det er dog en lidt langsommelig proces, da jeg er nødt til at slette 75 af opskrifterne og læggge dem ind på ny i et andet format:( Så håber du har lidt tålmodighed, så virker det inden længe:)
  Mht. kogebøgerne, må vi nok se tiden lidt an;)
  Mvh
  Doris

  SvarSlet
 5. Hej Katja.
  Tak for roserne:)
  Og god bagjul og god nytår til dig også;)
  Mvh Doris

  SvarSlet
 6. Hej Pernille.
  Tak for din positive respons:) Mht forhandlere af mel, er det rigtig god at du gør opmærksom på det, det vil jeg helt klart gøre noget ved i det nye år.
  Jeg modtager meget gerne nye opskrifter, sjovt at du lige sender en opskrift på biscotti, jeg er faktisk lige i gang med at prøve opskrifter af på lige netop dem. Jeg har bagt tre forskellige slags, med tre forskellig sammensætninger af mel, men er ikke helt tilfreds endnu, så vil helt klart prøve din opskrift:)
  Godt nytår
  Doris

  SvarSlet
 7. Hej. Jeg synes din side er helt fantastisk. tak. Jeg har dog et lille problem..... du bruger Finax mel. Kan opskrifterne laves med anden mel ? jeg er nemlig super allergisk og kan ikke tåle glutenfri hvedestivelse som Finax bruger i stort set ALLE deres mel typer :(

  SvarSlet
 8. Hejsa.
  Dejligt at du synes om siden:) Den orange Finax, som jeg jo bruger meget, og som er den bedste type mel jeg kender, er jo naturligt glutenfri. Men jeg har lagt spørgsmålet videre til en på facebook, da jeg ikke selv er så god til at bage med rismel ol., så vender lige tilbage når jeg hører noget der:)
  Venlig hilsen
  Doris

  SvarSlet
 9. Jamen hvorfor har jeg aldrig set denne blog. Den er noget af det mest fantastiske jeg har set, når det gælder glutenfrie ting.
  Jeg har haft cøliaki i 30 år, og det er først efter jeg er blevet pensionist, jeg er begyndt at interessere mig for at bage glutenfrit.

  På denne blog er der jo alt hvad hjertet begærer. Tusind tak for det..

  Jeg har een lille ris kommentar. Syntes det er svært at læse skriften på opskrifterne. Det er ikke fordi jeg trænger til briller. Jeg kan sagtens læse uden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Judy.
   Tak for din ros, det glæder mig at høre at du synes om bloggen :)
   Det er rigtig fint at du nævner det med skriften, det vil jeg selvfølgelig kigge på, men jeg er nødt til lige at vide om det er skrifttypen, eller skriftstørrelsern, som du synes er et problem, så håber du lige vil melde tilbage omkring det.
   Mvh Doris

   Slet
  2. Hej Doris
   Det er skrifttypen jeg syntes er svær at læse. Den løber let ud i hinanden. Skriften du bruger her er rigtig god.
   Jeg kan ikke rose dig nok for denne blog. Nu har jeg været igennem alle dine opskrifter (kun læst), og jeg syntes det er fantastisk hvad man kan finde. Jeg har kun bagt et franskbrødj som blev lidt fladt, men selvfølgelig skal det prøves igen.
   Hilsen Judy

   Slet
 10. En dejlig side du har her. Min mand har måske glutenallergi, så vi prøver en masse af dine opskrifter.
  Bare et lille spørgsmål : alm. ovn eller varmluft.
  Hilsen Hanne

  SvarSlet
 11. Hej Hanne
  Til gærdej bruger jeg som regel varmluft, men til småkager, kager, muffins ol. bruger jeg alm. ovn :)
  Mvh Doris

  SvarSlet