søndag den 1. januar 2012

Spidskålssalat


En sund og lækker salat



1/4 spidskål
1 æble
2 gulerødder
75 g mandler

Dressing:

1 tsk karry
lidt kogende vand
revet skal af ½ økologisk citron
saft af ½ citron
2 spsk olivenolie
acaciehonning eller sødemiddel

Snit kålen meget fint, skær æblet i mindre tern, riv gulerødderne og hak mandlerne groft. Bland det hele i en skål. Hæld karry i en lille skål og hæld det spilkogende vand over, så karryen bliver "brændt af". Mix resten af ingredienser til dressingen i karry-vandet, smag til med acaciehonning/sødemiddel og bland godt. Hæld det over salaten og vend det rundt, så det bliver godt blandet.

Man kan fint lave portionen så stor, at man har til to dage, den bliver rigtig god af at trække til næste dag. Derfor er den også genial til fester, da man fint kan forberede den om formiddagen, til festen om aftenen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar