En af vores livretter
(4 pers.)
400 g glutenfri spaghetti
500 g cherrytomater
2 spsk frisk rosmarin
2 spsk frisk timian
1 spsk frisk merian
1 dl snittede basilikumblade
6 fed hvidløg
ca. 5 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
en hel chorizo pølse
100 g fetaost
200 g mozarella
1 dl friskrevet parmesanost
Hak krydderurter fint. Fordel tomater, krydderurter og presset hvidløg i en bradepande på bagepapir. Dryp olivenolien over, og krydr med salt og peber, og vend det lidt rundt. Stil fadet midt i en 180 grader varm ovn i ca 30 min.
Skær chorizoen i små tern, og svits dem sprøde på en pande. Læg dem herefter på et stykke køkkenrulle til afdrypning.
Kog pastaen efter anvisning på pakken, og afdryp den i en sigte.
Hæld pastaen op i et fad. Giv de bagte tomater et lille tryk med en gaffel, så saften kommer ud. Hæld herefter tomatblandingen over pastaen, og vend rundt. Smuldr feta og mozarella over. Drys parmesanost og chorizo over. Server straks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar