Denne kage har jeg bagt rigtig mange gange, den er super lækker.
3 æg
170 g (2 dl) sukker
2 tsk vanilje
125 g (ca 2½ dl) glutenfrit mel (ingen bestemt slags)
1 tsk bagepulver
100 g smeltet, afkølet smør
1 moset banan, godt moden
Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen, og vend i æggemassen, skiftevis med smør. Vend bananen i og hæld i en brødform. Bag ved 175 grader i ca 55 min. Vend ud på en rist og afkøl.
Overtræk med chokolade.
Den er super god! Jeg tager nogle gange lidt chokolade og blander forsigtigt i dejen lige inden jeg hælder den over i fadet! Så lækkert.
SvarSletHejsa.
SletTak for tippet :) Tager altid gerne imod nye ideer.
Mvh Doris
Hej, skal man se reklamefilm hver gang man skal ind på din blog ?
SvarSletSamt er alle dine opskrifter glutenfri ?
Kh. Lis
Hej Lis
SvarSletHej bestemt ikke, det er kun når du går gennem findopskrifter.dk der skal man se reklamer for at komme ind på alle blogs. Hvis du går den direkte ved herind http://glutenfriefristelser.blogspot.dk/ så skal du ikke, det ville jeg ikke byde mine læsere ;)
Ja alle opskrifter er glutenfrie, hvis der skulle stå "mel" i enkelte opskrifter er der ment "glutenfrit mel".
Mvh Doris
Hej. Jeg påtænker at lave denne kage til min drengs 3 års fødselsdag. Han kan dog ikke tåle mælk. Tror du man kan bruge Nutana eller kokosolie i stedet for smør? Venligst Maria
SvarSletHej Maria
SvarSletJeg plejer at bruge Fri margarine til gluten/laktosefri bagværk, det er desværre det eneste jeg har erfaring med, men det ville du sagtens kunne bruge. Det kan købes i bl.a. Super Brugsen. Nutana virker muligvis på samme måde, men kokosolie vil jeg fraråde, da nok ville være en noget mindre mængde du skulle bruge. :)
Mvh Doris
Kan den fryses med chokolade på.
SvarSletMvh Zenia
Hvor mange personer rækker opskriften til? :)
SvarSletHvor mange personer er denne opskrift cirka til? (;
SvarSletwow en god kage, dog lavede jeg den som muffins. Taget i betragtning af, at min kæreste nu har spist to muffins på 5 min, så må de være gode :)
SvarSlet