100 g sukker
2 æg
100 g smeltet smør
100 glutenfri mel
50 g kokosmel
100 g marcipan
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
1 knsp. Salt
300 g rabarber
4-5 spsk. rørsukker
Tænd ovnen på 170 grader. Snit rabarber i små skiver og marcipan i små tern. Pisk æg og sukker hvidt, og bland herefter det smeltede smør lidt af gangen. Bland mel, kokos, bagepulver og vanillesukker sammen, og vend det i dejen. Vend til sidst marcipan og 1/3 af rabarberstykkerne i dejen. Hæld dejen i en smurt tærteform (20 cm i diameter). Drys resten af rabarberneoven på dejen, tryk dem lidt ned, og drys med rørsukker. Bag kagen midt i den forvarmede ovn i 30-35 min.
Server med: fløde, vanilleis eller creme fraiche.
Tip: kagen kan også bages med bær i stedet for rabarber.
Lyder lækker �� kan man undlade kokosmel og erstatte med?
SvarSlet