Billed følger senere
Her er en god opskrift hvor man kan bruge noget af det mislykkede hvide brød som man uvilkårligt vil få.
4 skiver glutenfrit franskbrød
6-8 æbler
2 æg
4 spsk sukkker
2 dl fløde (eller mælk)
Drys:
5-7 spsk sukker
1½ spsk kanel
100 g hakkede hasselnødder
100 g smør
+ smør til formen
Skær franskbrød i små terninger. Befri æblerne for kernehus og skær dem i klodser. Læg æblerne og franskbrødsterninger i en skål. Pisk æg, sukker og fløde og hæld det over. Vend rundt, så frugt og brød dækkes. Hæld dejen i et smurt , ildfast fad og drys med kanel, sukker og hakkede hasselnødder. Fordel smørret i klumper ovenpå og bag æblekagen ved 175 grader i ca 30 minutter.
Serveres lun med iskold flødeskum eller cremefraiche.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar