søndag den 17. november 2013

Har man lov at være en lille smule stolt……….


Jeg synes vi har    for vores lille blog er simpelthen blevet inviteret til at være med i en udfordring, sammen med 5 andre madbloggere. Det er Kvickly som har inviteret, de kører i ugerne 48 – 51 en kampagne omkring julemad og ansvarlighed, hvor vi har fået udfordringen at lave 4 forskellige retter med nogle bestemte madvarer som vil være på tilbud i den pågældende uge hvor opskriften bliver bragt.
Det er så uvirkeligt at se bloggens og vores navne i Kvicklys reklame som bliver trykt i omkring 1 million eksemplarer – wuuhuu – det er for vildt, og det har været vildt spændende at se hvordan de retter vi har lavet tager sig ud på billederne, men jeg kan love jer det ser godt ud ;)
Så vi har simpelthen være i køkkenet og kreere – og her vil jeg ikke undlade at nævne at det bestemt er Anja som har trukket det største læs, hun er bare en ørn når det kommer til madlavning, hvor I måske nok har lagt mærke til at jeg mere er til bagning.
Kvickly har i forbindelse med kampagnen lavet en juleblog, hvor man også vil kunne dele sine egne tips.     
Opskrifterne vil både kunne ses her på bloggen og i Kvicklys reklame, som også findes online, fra uge 48 og frem til og med uge 51.

1 kommentar: