Fra Sønderjysk kaffebord d. 27.11.13 |
12 dl
vand
75 g gær
3 spsk.
fiber Husk
2 dl
kærnemælk
150 g
quinoakerner, malede, eller hirseflager
1 dl
oliemargarine
2 små æg
1 tsk.
sukker
1 tsk.
salt
Ca. 200 g
solsikke- og græskarkerner, ristet og malet let
250 g
revet gulerod
500 g
grøn finax
300 g
brun finax
Desværre har
jeg ikke fået hverken fremgangsmåde eller grader/tid med, så her er mit gæt på
hvordan de kan bages, da jeg endnu ikke selv har nået at afprøve opskriften:
Alle
ingredienserne røres godt sammen på maskine i 5-10 min.
Bages ved
180° i ca. 20 min.
Jeg har
ikke fået oplyst hvor opskriften stammer fra. Så til dig der havde opskriften
med: Send mig gerne lige en besked med hvor opskriften stammer fra, så jeg kan
undgå at krænke nogens ophavsret!!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar