Bund:
4
æggehvider
140 g
flormelis
140 g
kokosmel
Creme:
4
æggeblommer
60 g
flormelis
50 g smør
eller Fri margarine
100 g
chokolade, laktosefri
Pisk
æggehviderne stive og vend flormelis og kokos i.
Hæld
dejen i en tærteform og bag den ved 175° i ca. 45 min. på nederste rille.
Afkøl
kagebunden på en rist.
Rør
æggeblommerne sammen med flormelis.
Smelt
fedtstof og chokolade og lad det køle lidt af.
Bland
æggeblommer og chokolade sammen og hæld det på den kolde kage.
Drys evt.
lidt kokos over.
Opskriften
er kopieret fra et ugeblad, jeg kan blot ikke se hvilket blad. Så til dig der
havde opskriften med: Send mig gerne lige en besked med hvilket blad det er, så
jeg kan undgå at krænke nogens ophavsret!!!
Kagen blev en succes. Jeg havde dog håbet at den var en smule mere svampet i kokosbunden. Toppen smagte fantastisk. Det skal klart prøves igen, måske med en enkelt æggehvide mere :-)
SvarSletSkal bunden ud af formen når den køles af???
SvarSlet