onsdag den 6. november 2013

Én blev til to/giveawayDet er mig en stor fornøjelse at kunne præsentere min nye medblogger Anja Thorsager Pedersen.

Anja og jeg er nogenlunde lige nørdede når det drejer sig om glutenfri bagning og vi har gennem de sidste to år brugt hinanden rigtig meget som sparringspartnere, når vi har lavet forsøg i køkkenet. Det er jo så også for nyligt resulteret i vores første bagebog.

Vi mødte hinanden for to år siden, på cøliakimessen i Sverige – endnu et tegn på hvor nørdede vi er omkring alt dette, for hvem gider ellers rejse helt til Stockholm for at se på mel og brød???
Anja har cøliakien og dets problemer tæt inde på kroppen hver dag, da hendes datter Ida på 7 år har haft cøliaki i 5 år. Hun er den fagligt kompetente af os, i og med hun er uddannet kostvejleder, ernæringsassistent og har for nyligt afsluttet en kostvejleder uddannelse med speciale i vægttab for voksne og børn, derudover er hun også zumba- og fitnessinstruktør, så hende skal vi nok få gavn af ;)

Giveaway

Når der er familieforøgelse, er det jo meget almindeligt at give gaver, så i forbindelse med familieforøgelsen her på bloggen, synes vi også vi vil give en gave, så derfor bortlodder vi et eksemplar af vores jule bagebogGå ind og tilmeld dig som follower på bloggen, og skriv en kommentar og din mailadresse under indlægget, så deltager du i lodtrækningen. Vi udtrækker vinderen d. 19.11.13.

Held og lykke 

PS. Ups - det er selvfølgelig 2013 vi trækker lod, datoen er nu rettet - beklager fejlen ;)

26 kommentarer:

 1. Øv -det vil sige at ingen af os faste læsere kan vinde bogen? Ellers en fin julegave idé :-). Hilsen Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo da Kristen, du er jo tilmeldt, så du gå bare ind og skriver din mailadresse under indlæget, så er du med i lodtrækningen, de trofaste læsere skal jo ikke straffes ;)

   Slet
 2. Hej Doris (og nu Anja) Jeg synes virkelig at jeres initiativ til at lave både blog og bog er helt fantastisk! Det er dejligt med idéer og gode opskrifter.
  Jeg går lige nu på efterskole, og til jul skal vi bage småkager i køkkenet. Det ville være super med opskrifter, som jeg kunne vise køkkenet, så de også kan lave nogle til mig :)
  Den glædeligste tidlige julehilsen Katrine
  mail: heltehunden@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Lisbeth Fischer Hoelgaard6. november 2013 kl. 10.58

  Jeg ved ikke, om jeg følger Jer... Har set løbende på siden, fra jeg blev opmærksom på den :)
  Jeg ville elske den bog - både min søster og jeg har cøliaki, og efter jeg har fået mig en køkkenmaskine er jeg nu begyndt at bage. Jeg er førtidspensionist grundet bindevævssygdommen sle, men jeg har fundet ud af, jeg elsker at bage kager ;D
  Hvis jeg vinder er min mail: lfh81@hotmail.com
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth. Du skal bare gå over til højre på siden under "faste læsere" der er et blåt felt hvor du kan tilmelde dig, så bliver du også opdateret når der kommer nye indlæg :)
   Mvh Doris

   Slet
 4. Er så glad for denne blog, den har været min redning mere end en gang. håber så meget at vinde bogen. Vh elsemk76@gmail.com

  SvarSlet
 5. Stort Tillykke med Jeres " Nyfødte ":) opskriften på
  brunkager der var lagt ud er afprøvet og spist Mums -så uanset mit held her kommer den til at stå på hylden så jeg glæder mig !
  Venlig Hilsen Jeanet
  PS: når jeg skriver min mail beder den om et værtsnavn?

  SvarSlet
 6. Vil hjertens gerne følge jer, men kan ikke finde linket/det blå felt til højre :-§
  Mvh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorte
   Er det måske fordi du gå ind fra mobilen, for så kan du ikke se feltet, men på pc eller tablet vil det ligge til højre lige over rubrikken med "medlemmer", håber det lykkes :)
   Mvh
   Doris

   Slet
  2. Hej Doris. Jeg forsøger via min pc, men under "Faste læsere" er der blot et stort hvidt felt. Er der andre, der har samme problem ?
   Mvh Dorte

   Slet
 7. uh det ville være dejligt at vinde bogen ,ellers må jeg vente til næste jul da jeg nok skal til Danmark næste efterår, tillykke med det hele til jer begge, fantastisk

  SvarSlet
 8. vil rigtig gerne vinde jeres bog :) tusind tak for en fantastisk blog
  Mvh Pia

  SvarSlet
 9. Fedt at I har slået jeres nørdede hoveder sammen, det er vi mange der kan nyde godt af :-)Vil også rigtig gerne vinde jeres fine bog så vi kan få bagt til jul
  MVH
  Christina Tovgaard c.tovgaard78@gmail.com

  SvarSlet
 10. Tillykke med familieforøgelsen. Jeg har både min svigerfar og min mand som har cøliaki og begge er meget kageglade. Så jeg vil meget gerne kunne bage nogle gode kager til jul.

  SvarSlet
 11. Hej - først tusind tak for en fantastik blog! den bliver brugt flittigt. Jeg ville blive meget glad for jeres bog da det er min 2. jul som glutenallergier og sidste års forsøg på julebag blev strækkeligt :( som studerende og den eneste med cøliaki i familien ville det være dejligt at kunne få lidt hjælp til julesmåkager og andet der hører en rigtig jul til denne gang
  Tak fordi i deler jeres erfaringer og dejlige opskrifter
  -Laura (lbr@mbe.dk)

  SvarSlet
 12. Hej Doris og Anja,
  Så er bogen snart min - og det glæder mig sådan, at I har fået succes med bogen. Jeg skal nok gøre mit, for at andre bliver bekendt med den, for bloggen og dine mange opskrifter Doris, var min livslinje, da jeg startede min karriere som cøliaker. Og med Anjas stor hjælp på Facebook er det mindste, jeg nu kan gøre, at takke jer ved at påskønne al det arbejde, I har lagt for at give os et mere normalt liv - uden gluten. Så jeg vil sende jer gode tanker, når jeg står med bogen i mit køkken og bare kan lade mig guide igennem opskrifterne :-) Tusind og til lykke igen med bogen.
  Mange hilsner
  Najett (nd@gamester.dk)

  SvarSlet
 13. Hej Doris og Anja, det er skønt der findes kvinder som jer, beundre jeres vedholdenhed og skønne resultater :O)
  Ja jeg vil selvfølgelig også gerne vinde bogen, så kan den jeg køber blive en julegave :) hanne.peter@mail.dk

  SvarSlet
 14. Ville æælske at få fingrene i jeres fine julebog - Jeg krydser fingre ;-)

  Kh Ina (ina.s@live.dk)

  SvarSlet
 15. Hej - jeg vil meget gerne vinde bogen, da det er et års tid siden min datter fik konstateret gluten intolerance, som komplicerer hendes dagligdag noget ...
  Kan I mon have skrevet forkert årstal på den dato, hvor I vil udtrække vinderen? Det er vel i 2013 lodtrækningen sker :-D
  Venlige hilsner
  Ulla ulla3400@gmail.com

  SvarSlet
 16. Kunne være dejligt at vinde, hvis jeg er så heldig er min email aftenravn@gmail.com

  SvarSlet
 17. Hej
  Den bog vil jeg gerne vinde til en kær kollega.... Som bøvler meget med et plejebarns Cøliaki....

  Så krydser finger....

  Må man ønske en glædelig jul,,, Nu? Men det gør jeg altså

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 18. Jeg er vældig glad for at have fundet denne blog. Jeg tror nok at jeg er tilmeldt som fast læser. Har haft cøliaki i 17 år og har stået lidt i stampe med de samme opskrifter i et stykke tid, så det er dejligt at få ny inspiration. Tak for det
  Min mail er: sadedejo@gmail.com

  SvarSlet
 19. Hey
  Jeg ville blive glad hvis jeg vandt en glutenfri kogebog, da jeg har cøliaki...
  :D
  Email: natasiah@gmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg har desværre ikke kunnet tilmelde mig som follower, - men jeg vil ønske jer tillykke med bogen, jeg er sikker på, at den vil bringe megen glæde rundt i de glutenfri køkkener :-)

  Krydser fingre for at jeg alligevel kan være med i konkurrencen...
  email : dorhat@post5.tele.dk

  SvarSlet
 21. Så nu er jeg en fast læser. Jeg vil elske at vinde bogen, så jeg kan overraske min svigermor med lækre kager.
  Folkmannrebild@gmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg vil gerne have sådan en bog. så jeg kan prøve en masse nye gf-opskrifter.
  M.v.h. Nadia

  Email: pipsen11@gmail.com

  SvarSlet