onsdag den 2. november 2011

Roulade, glutenfri

3 æg
150 g sukker
30 g mel
60 g kartoffelmel
1 tsk bagepulver

Tænd ovnen på 200 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir. Pisk æg og sukker hvide (min 5 min. så den ikke falder sammen). Bland mel, bagepulver og kartoffelmel, og sigt det i æggeblandingen, vend det hele forsigtigt sammen. Hæld dejen på bagepladen straks når den er rørt og bag til bunden er gylden ca. 10 min. Vend hurtigt bunden over på et stykke sukkerdrysset bagepapir, og fordel det fyld du har valgt ud over, og rul rouladen forsigtigt sammen med det samme.

Forslag til fyld:
Jordbærmarmelade
Abrikosmarmelade
Hindbærmarmelade
Friske jordbær i skiver blandet med sødet flødeskum

4 kommentarer:

  1. Kan der tilsættes kakao, så det bliver en kakao-roulade? Det savner min datter rigtig meget :)

    SvarSlet
  2. Er der noget bestemt mel der er bedst. Jeg har Shär Mix b og c, og Orange Finax på lager ?

    SvarSlet
  3. Hejsa
    Schär C er bedst til kage, de to andre er bedst til gærdej synes jeg.
    Mvh Doris

    SvarSlet
  4. Man kan sagtens putte kakaopulver i. Opskriften fungerede fint. Jeg tilføjede bare kakaopulver:) Mvh Anna

    SvarSlet