onsdag den 2. november 2011

Lagkagebunde, glutenfrie
 

3æg
150 g sukker
30 g mel glutenfri
60 g kartoffelmel
1 tsk bagepulver

Tænd ovnen på 200 grader. Smør lagkageformene (portionen passer til to 
bunde i forme på 26 cm) og klip bagepapir ud så det passer til bunden. Æg og sukker piskes hvide (piskes i min 5 min. så bundene ikke falder sammen). Bland mel, kartoffelmel og bagepulver sammen, og sigt det i æggeblandingen og vend det hele forsigtigt sammen. Bages til de er gyldne, ca. 10 min.

Fyld i den vist lagkage:
Kagecreme
Abrikosmarmelade
Markoner
Banan

8 kommentarer:

 1. Tak for opskriften, jeg bagte en super lækker lagkage med disse lagkagebunde i går, og jeg ved ikke, om det er fordi jeg ikke har fået lagkage i tre år eller hvad, men den smagte helt vildt godt og det bedste var, at det slet ikke var svært at lave bundene, så nu skal vi rigtig til at spise lagkage her i huset igen :) ;)

  SvarSlet
 2. Skal bage chokoladebunde snart, hvor meget kakao tror du, jeg skal komme i denne opskrift så?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa
   Jeg har aldrig bagt dem som chokoladebunde, men vil nok mene at du skal bruge 2 spsk kakao - efter at have skævet til andre opskrifter på chokoladebunde ;)
   Mvh Doris

   Slet
 3. Tak for din opskrift! Nu er det anden gang, jeg bager lagkagebunden, og vi er gået fra 'nåmen-vi-får-jo-aldrig-kage' til 'jamen-vi-kan-jo-bare-lige-lave-en-lagkage'. Tak for hjælpen!

  SvarSlet
 4. Hejsa.
  Selv tak, hvor er det bare dejligt at høre :)
  De bedste hilsner
  Doris

  SvarSlet
 5. Hejsa, jeg skal have prøvet dem, hvor høje bliver bundene ca? :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie. Nu har jeg lagt nogle billeder ind så du kan se de færdige bunde. De bliver omkring 2 cm. tykke. God fornøjelse med lagkagen :)
   Mvh Doris

   Slet
 6. Er de fryseegnede?

  SvarSlet