3æg
150 g sukker
30 g mel glutenfri
60 g kartoffelmel
1 tsk bagepulver
Tænd ovnen på 200 grader. Smør lagkageformene (portionen passer til to
bunde i forme på 26 cm) og klip bagepapir ud så det passer til bunden. Æg og sukker piskes hvide (piskes i min 5 min. så bundene ikke falder sammen). Bland mel, kartoffelmel og bagepulver sammen, og sigt det i æggeblandingen og vend det hele forsigtigt sammen. Bages til de er gyldne, ca. 10 min.
Fyld i den vist lagkage:
Kagecreme
Abrikosmarmelade
Markoner
Banan
Tak for opskriften, jeg bagte en super lækker lagkage med disse lagkagebunde i går, og jeg ved ikke, om det er fordi jeg ikke har fået lagkage i tre år eller hvad, men den smagte helt vildt godt og det bedste var, at det slet ikke var svært at lave bundene, så nu skal vi rigtig til at spise lagkage her i huset igen :) ;)
SvarSletSkal bage chokoladebunde snart, hvor meget kakao tror du, jeg skal komme i denne opskrift så?
SvarSletHejsa
SletJeg har aldrig bagt dem som chokoladebunde, men vil nok mene at du skal bruge 2 spsk kakao - efter at have skævet til andre opskrifter på chokoladebunde ;)
Mvh Doris
Tak for din opskrift! Nu er det anden gang, jeg bager lagkagebunden, og vi er gået fra 'nåmen-vi-får-jo-aldrig-kage' til 'jamen-vi-kan-jo-bare-lige-lave-en-lagkage'. Tak for hjælpen!
SvarSletHejsa.
SvarSletSelv tak, hvor er det bare dejligt at høre :)
De bedste hilsner
Doris
Hejsa, jeg skal have prøvet dem, hvor høje bliver bundene ca? :P
SvarSletHej Marie. Nu har jeg lagt nogle billeder ind så du kan se de færdige bunde. De bliver omkring 2 cm. tykke. God fornøjelse med lagkagen :)
SletMvh Doris
Er de fryseegnede?
SvarSlet