onsdag den 2. november 2011

Bradepandekage med kokos (fedtfattig), glutenfri

2 æg
150 g sukker
50 g farin
100 g æblemos
2 tsk vanillesukker
4 tsk bagepulver
1 spsk kakao
1 dl skummetmælk
3 spsk olie
200 g glutenfri mel

Glasur:
50 g sirup
150 g flormelis
2 spsk stærk kagge
1 spsk kakao

Pynt:
25 g kokos

Æg, sukker og farin piskes godt sammen. Tilsær de øvrige ingredienser og rør det hele sammen.
Bages i en lille bradepande foret med bagepapir eller smurt med lidt olie.
Skal bages ved 200 grader i ca 25 min.
Ingredienserne til glasuren blandes sammen og varmes i en gryde.
Smøres på den afkølede kage – som derefter kan pyntes med kokos.

Fedtenergiprocent ca. 18%
 
Kilde: Fromme fristelser af Anette Søby og Lene Larsen

1 kommentar: