torsdag den 29. marts 2012

Reklamer på bloggen

I har sikker ikke kunnet undgå at bemærke at der fra i denne uge er kommet reklamer på bloggen. Egentlig havde jeg fra starten besluttet at jeg ikke ville have reklamer på siden, da jeg selv indimellem synes at det kan være irriternede med alle de reklamer rundt omkring. Men efterhånden som det har taget om sig, og jeg laver rigtig mange prøvebagninger, må jeg erkende, at det bliver lidt dyrt i længden, så derfor har jeg ændret på min beslutning. Jeg håber i kan bære over med det, og stadig har lyst til at besøge bloggen.

5 kommentarer:

 1. Hej
  Jeg er ny her på din blog men det vil helt sikkert blive min grundbog, da jeg lige er hoppet på cøliakivognen;)
  Jeg har indtil videre ikke fået bagt noget brød jeg virkelig synes smagte godt, så nu skal jeg ha afprøvet alle dine - reklamer eller ej så blir jeg nok en fast bruger af din blog!
  Jeg vil dog nok have svært ved at få fat i alt du bruger, da jeg bor på Grønland og kun bestiller ekstra vare op engang i mellem - men så må jeg jo bare prøve mig frem med alternativer og se om det lykkes;)

  Men i hvert fald tak for en tilsyneladende go blog....jeg fandt den først i går aftes;D

  Hilsen
  Christine

  SvarSlet
 2. Hej Christine.
  Velkommen til :)Det lyder som om det er lidt af en udfordring at bo på Grønland med cøliaki! Hvilke ting har du mulighed for at få fat i deroppe, for så kan det jo være jeg kan give nogle råd ud fra de produkter du har, der findes jo mange gode produkter, så det behøver ikke nødvendigvis være nøjagtigt det samme for at få et godt resultat. Skriv endelig igen, jeg hjælper gerne :)
  God påske
  Doris

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Doris

   Tak for det;-) Lige nu kan man slet ikke få noget - andet end glutenfrie cornflaks, så jeg må vist bruge det, jeg har på lager som er fuldkornsrismel, quinamel og boghvedemel og en enkel karton Finax - i blå!! Det er virkelig bare den kedeligste og der er ingen fiber i! Jeg tror jeg vil prøve at snakke med vores indkøber for Brugsen og høre ham om han ikke vil være lidt mere konsekvent i sin bestilling af glutenfrie vare, for nogle gange er der en masse fra Schar og alle de forskellige finax og andre gange er der overhoved ingenting, og det gør det jo lidt svært!
   Ellers må jeg vist selv bestille et lager fra Danmark;-)

   For resten kan man bruge almindelige havregryn økologiske fra änglemark eller skal man have fat på de havregryn som er glutenfrie?

   Hilsen
   Christine

   Slet
 3. Hej Christine
  Prøv at tage fat i Pissifik og se om de ikke vil skaffe dig glutenfrie varer.
  Jeg vil ikke råde dig til at spise almindelige havregryn. De kan være blandet med andre kornprodukter, dels fra marken, hvor de har vokset og dels fra møllen, hvor de er valset.
  Mvh
  Gurli

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gurli

   Det var da en ide, det kan være de gider bestille hjem, når de alligevel bestiller.

   Øv med havregrynen, men dem må jeg se om jeg også kan få dem til at bestille - for dem savner jeg godt nok!

   Christine

   Slet