Fra bagekursus d. 8. okt. 2011 |
Ingredienser
3 æg
300 g sukker
2 tsk Fiber Husk
1 tsk vanillesukker
50 g margarine, smeltet
2 dl mælk
125 g glutenfrit mel
75 g rismel
3 tsk bagepulver
Fyld
100 g margarine
100 g farin
100 g kokos
½ dl mælk
Æg, sukker, Fiber Husk og vanillesukker piskes til en tyk æggemasse med en håndmixer. Margarinen smeltes og blandes med mælken. De to slags mel og bagepulver blandes. Melblandingen vendes forsigtigt i æggemassen, skiftevis med margarine/mælkeblandingen. Dejen hældes op i en smurt bradepande på ca. 20x30 cm. Bages ved 200 grader i ca 20 minutter.
Mens kagen bager forberedes fyldet.
Margarinen smeltes i en gryde. Resten af ingredienserne tilsættes, og fyldet varmes op til kogepunktet. Gryden tages af blusset.
Når kagen er gennembagt, tages den ud af ovnen. Ovnen skrues på på 225 grader. Fyldet fordeles over den varme kage, som sættes tilbage i ovnen, og bages i ca 5 min., eller indtil fyldet begynder at boble.
Dejlig dejlig drømmekage, lige som jeg husker drømmekage fra de glutenholdige dage ;))
SvarSlet