fredag den 21. oktober 2011

Grønsagstærte uden mel

(4 personer)
Ingredienser:
1 bakke cherrytomater
1 dåse aspargessnitter
1 bundt forårsløg, fintsnittede
3 æg
3 æggehvider
3 spsk kvark 1 %
50 g revet ost
2 spsk hirseflager
salt
peber

1 bundt purløg, fintsnittet
1. Tænd ovnen på 190 °C.
2. Beklæd en tærteform med bagepapir.
3. Skyl og halver tomaterne.
4. Hæld væden fra aspargessnitterne og læg dem i tærteformen sammen med forårsløg, salt og peber.
5. Pisk æg og æggehvider sammen med kvark, revet ost og hirseflager og krydr med salt og peber.
6. Hæld blandingen over grønsagerne og læg cherrytomaterne på.
7. Bag tærten i 30 – 40 minutter.
8. Lad tærten afkøle lidt og tag den forsigtigt ud af formen.
9. Fjern bagepapiret og læg tærten tilbage i formen.
10. Pynt med purløg og server med groft brød.

Økonoma Hanne Jensen.
0pskrift fra "Hjemmet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar