Billed følger senere
Denne opskrift fik vi heller ikke bagt på kurset, men den lyder godt nok lækker.
Ingredienser
5 æg, store
275 g sukker
200 g marcipan, groft revet
190 g glutenfri mel, hvidt
10 g Fiber Husk
300 g hindbær eller skovbær, frosne
1. Æg og sukker piskes godt.
2. Marcipan, glutenfri mel, Fiber Husk og de frosne bær.
vendes/røres i.
3. Dejen hældes i en springform.
4. Bages v. 175 grader i 1 time til 1 time og 15 minutter. (Mærk
efter med en pind, hænger der dej i, skal den have lidt mere.)
5 Serveres med flødeskum, eller creme fraice m / vanillesukker
Økonoma Hanne Jensen.
Jeg har nu lavet denne kage et par gange (med hindbær) og den er super nem og smager virkelig lækkert :).
SvarSletHvor mange personer er denne opskrift til?
SvarSlet