torsdag den 27. oktober 2011

Juleboller, glutenfrie

Nogle dejlige boller, til en gang adventshygge, på en kold vinterdag, serveret med rygende varm te. 

fredag den 21. oktober 2011

Hvidløgssnegle, glutenfrie


 

Fantastiske hvidløgsbrød, som smager super godt til både suppe, grillmad eller bare som en lille snack.
Opskriften på dejen kan bruges som grunddej, jeg bagte følgende med samme dej, pølsehorn, pizzasnegle, franskbrød og pølsebrød. Dejen er nem at arbejde med, og derfor god til opskrifter hvor dejen skal rulles ud. Samtidig er den så fast, uden at blive tør, at jeg kunne lave et franskbrød uden form.

Franskbrød, glutenfrit



Opskriften på dejen kan bruges som grunddej, jeg bagte følgende med samme dej, pølsehorn, hvidløgssnegle, pizzasnegle og pølsebrød. Dejen er nem at arbejde med, og derfor god til opskrifter hvor dejen skal rulles ud. Samtidig er den så fast, uden at blive tør, at jeg kunne lave disse franskbrød uden form. Brødet holdt sig rigtig godt, jeg spiste de stadig på 3. dagen uden at det havde været frosset ned, og ud at det behøvede på brødristerer, rigtig lækkert.

Pizzasnegle, glutenfrie


Opskriften på dejen kan bruges som grunddej, jeg bagte følgende med samme dej, pølsehorn, hvidløgssnegle, franskbrød og pølsebrød. Dejen er nem at arbejde med, og derfor god til opskrifter hvor dejen skal rulles ud. Samtidig er den så fast, uden at blive tør, at jeg kunne lave et franskbrød uden form.

Pølsehorn, glutenfrie


Opskriften på dejen kan bruges som grunddej, jeg bagte følgende med samme dej, pizzasnegle, hvidløgssnegle, franskbrød og pølsebrød. Dejen er nem at arbejde med, og derfor god til opskrifter hvor dejen skal rulles ud. Samtidig er den så fast, uden at blive tør, at jeg kunne lave et franskbrød uden form.

Jacobs Glutenfrie brød

I skal lige have denne fantastiske opskrift fra Jacob Sjelle. Super godt lavet.

http://www.youtube.com/wat​ch?v=7zmA3eI-oEU

Marcipankage m/hindbær eller skovbær, glutenfri

Billed følger senere

Denne opskrift fik vi heller ikke bagt på kurset, men den lyder godt nok lækker.

Grønsagstærte uden mel

(4 personer)
Ingredienser:

fredag den 14. oktober 2011

Drømmekage

Fra bagekursus d. 8. okt. 2011
Fra en anden af Cøliaki foreningens bøger: Glutenfri - til hverdag og fest, bagte vi denne "drøm" af en kage. Denne bog kan også varmt anbefales, der er rigtig mange gode opskrifter i, og dem kan man jo aldrig få nok af! Købes ligeledes hos Cøliaki foreningen, eller de lokale klubber.


søndag den 9. oktober 2011

Verdens nemmeste glutenfrie hindbærsnitter


I dag har jeg bagt de hurtigste og nemmeste hindbærsnitter nogensinde, det tog mig 30 min så var de færdig pyntede og klar til at blive spist med stor velbehag. Dejen var super nem at arbejde med.

fredag den 7. oktober 2011

Pizza bund fra glutenfreegoddess.blogspot.com

Jeg har forsøgt at oversætte pizzabunden fra ovennævnte blog, da den lyder meget spændende, jeg har ikke selv prøvet den endnu, men tror den skal prøves i weekenden.

torsdag den 6. oktober 2011

Glutenfrie tarteletskaller

Billed følger senere

Denne opskrift har jeg fået fra Bente Linde Hoppe.

Glutenfrie muffins med bær og låg af smuldredej


Lækre muffins med overraskelser.

Glutenfri grønsagstærte med skinke


Umiddelbart virker det måske som en underlig blanding, at bruge mayonnaise, men tærten smager rigtig godt og bunden bliver lækker sprød. Dejen er meget nem at arbejde med, den klistrer ikke som det meste andet glutenfri gør. Denne opskrift er en af familiens absolutte favoritter, selv mine unger er vilde med den, trods alle grønsagerne.