De ligner en million og tager kun et øjeblik. Jeg har lavet to forskellige udgaver, en med toast og en med toast serveret ved siden af.
(6 stk)
6 skiver lufttørret skinke
2 tomater
6 æg str. S/M
Pensl 6 muffinsforme med olie og læg skinke i, så det danner en skål.
Skær tomaterne i 6 pæne, tykke skiver og læg en skive i hver form.
Slå et æg ud i hver form.
Bag skålene ca 15 min. ved 200 grader nederst i ovnen.
Servering: dryp med lidt tomatketchup og glutenfri worchestersovs, drys med friske purløg og friskkværnet peber.
eller
6 skiver toast
6 skiver lufttørret skinke
6 ægSmør 6 ramekin skåle og foer skålen med skinken.
Pres en skive toast ned skålen, skær evt. skorpen af brødet hvis den er for hård.
Slå et æg ud i hver skål oven i toasten.
Bages ved 200 grader i ca 15 min.
Servering som nævnt ovenfor.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar