Dejligt krydrede cupcakes med lidt bid i. Jeg fandt denne skønne rørsukker flormelis fra Dansukker, som lige gav det sidste pift til disse skønne kager.
(ca 12 stk)
225 g glutenfri mel
1 tsk natron
1/4 tsk salt
25o g Nigellas granola
175 g brun farin
2½ dl kærnemælk
3/4 dl rapsolie
1 æg
Til glasur
ca. 2 dl rørsukker flormelis fra Dansukker
kogende vand
Bland mel, natron og salt i en skål.
I en anden skål blandes kærnemælk, æg, rapsolie og brun farin.
Bland de to ting let sammen og tilføj granolaen.
Rør dejen sammen, uden at røre alt for længe i den, et par klumper gør ikke noget, de forsvinder under bagningen.
Fordel dejen i forme, fyld formen ca 2/3 op.
Bag ved 150 grader i ca 40 min.
Afkøl på en rist.
Rør flormelis med 1-2 spsk kogende vand, og fordel det på dine cupcakes.
Kilde: Nigella Lawson
Skriver som "anonym" da jeg desværre ikke har nogen af de andre muligheder :-( Klikkede under "opskrifter" på linket til "citronmarengs muffins, glutenfri" og fik så denne opskrift - vil du ikke nok være sød at sætte opskriften på citronmarengs muffins ind på linket i stedet? På forhånd tak. Bettina
SvarSletHej Bettina
SletSå skulle det være i orden, beklager fejlen :(
De bedste hilsner
Doris