onsdag den 8. august 2012

Hej igen til jer alle

Jeg beklager meget at der har været lidt stille på bloggen de sidste par måneder, men ind i mellem er der jo desværre også andre ting man må tage sig af. Det har fyldt rigtig meget at min mindste søn skulle til USA og at jeg ikke skulle se ham i et helt år. Der har været rigtig mange praktiske ting at ordne omkring det, og så har jeg prioriteret at være mere sammen med ham det sidste stykke tid inden afrejsen, så det er ikke blevet til ret meget bagning.
Men nu er sommerferien overstået, begge børn er flyttet hjemmefra – huset er meget stille, så nu må der bliver masser af tid til at bage og få gang i bloggen igen. Der bliver også en del anden aktivitet i efteråret. Jeg har foreløbig tre bagekurser planlagt, jeg skal have en stand på Cøliaki messen i Odense d. 29. september, hvor der vil være cupcake konkurrence for børnene, og så skulle jeg da også gerne en tur på den svenske cøliaki messe i år – nåh ja - og så har jeg jo lige et job jeg også skal passe.
Som noget nyt har jeg tænk at lave et ”Test hjørnet” på bloggen. Det går i al sin enkelthed ud på, at jeg vil give en lille anmeldelse af hvad jeg synes om de færdig-produkter jeg nogle gange forsøger mig med. Men det skal selvfølgelig understreges, at det er min helt private mening og smag, så hvis nogle af jer har andre erfaringer med de forskellige produkter, er i mere en velkomne til at skrive en kommentar herinde.

2 kommentarer:

 1. Hej Doris.
  Hvor foregår Cøliaki messen i Odense?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa.
   Det foregår i Frivilliges Centret, du kan se flere oplysninger her: http://www.csundgaard.dk/allergimesseflyer.pdf
   Mvh Doris

   Slet