lørdag den 7. april 2012

Granola cupcakes, glutenfri


Dejligt krydrede cupcakes med lidt bid i. Jeg fandt denne skønne rørsukker flormelis fra Dansukker, som lige gav det sidste pift til disse skønne kager.


(ca 12 stk)
225 g glutenfri mel
1 tsk natron
1/4 tsk salt
175 g brun farin
2½ dl kærnemælk
3/4 dl rapsolie
1 æg

Til glasur
kogende vand

Bland mel, natron og salt i en skål.
I en anden skål blandes kærnemælk, æg, rapsolie og brun farin.
Bland de to ting let sammen og tilføj granolaen.
Rør dejen sammen, uden at røre alt for længe i den, et par klumper gør ikke noget, de forsvinder under bagningen.
Fordel dejen i forme, fyld formen ca 2/3 op.
Bag ved 150 grader i ca 40 min.
Afkøl på en rist.
Rør flormelis med 1-2 spsk kogende vand, og fordel det på dine cupcakes.


Kilde: Nigella Lawson

2 kommentarer:

  1. Skriver som "anonym" da jeg desværre ikke har nogen af de andre muligheder :-( Klikkede under "opskrifter" på linket til "citronmarengs muffins, glutenfri" og fik så denne opskrift - vil du ikke nok være sød at sætte opskriften på citronmarengs muffins ind på linket i stedet? På forhånd tak. Bettina

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Bettina
      Så skulle det være i orden, beklager fejlen :(
      De bedste hilsner
      Doris

      Slet