15-17 stk.
200 g smør
eller FRI (mælkefri smør brug 180 g i stedet for 200 g)
175 g
sukker
½
vaniljestang (kornene herfra)
1 knsp.
Salt
1 æg str.
L
200 g
orange finax
50 g
mandelmel
1 ½ tsk.
xhantangum eller guargum
Fyld:
100 g
blød smør eller FRI du kan også bruge kokossmør her
175 g
flormelis
1 spsk.
Hindbærpasta (kan bl.a. købes ved specialkøbmanden
1 spsk. rismælk
eller mandelfløde
- Brug en håndmixer til at piske smør, sukker, vanilje og salt sammen.
- Pisk ægget i og tilsæt orange finax og mandelmel, pisk dejen godt.
- Kom dejen i sprøjtepose med en stjernetyl.
- Kom bagepapir på en bageplade og sprøjt dejen ud som roser.
- Sprøjt ca. 1 cm lodret op, og derefter lav en cirkel omkring den lodrette dej, det vil nu ligne en rose.
- Bages ved 200 ̊ i ca. 15-18 minutter.
- Xanthangum gør at de får sådan en ”sejhed” indeni.
Fyld:
- Pisk alle ingredienserne sammen, pisk i mindst 5 minutter så det bliver en luftig icing.
- Når kagerne er afkølede, sprøjt det ud på halvdelen af kagerne og læg den anden halvdel ovenpå, så I får en ”sandwich-rose”.
- Opbevar kagerne i køleskabet i en tætsluttet boks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar