torsdag den 3. maj 2012

Bagekurser 2012/13Lidt billeder fra sidst
Så er der planlagt tre nye datoer for bagekurser:

1. september 2012
24.november 2012
13. april 2013 *

* Bemærk kurset er aflyst
Kurserne vil lige som sidst blive holdt på Nybøl skole ved Sønderborg. Oplysninger om kurserne kan findes på www.dof-nyboel.dk
Tilmelding på dof.sonderborg@gmail.com

Husk at oplyse din mailadresse, så jeg kan sende lidt oplysninger om hvad du skal medbringe, og jeg vil gerne vide hvad du ikke kan tåle ud over gluten, så jeg kan tilrette lægge kurset herefter.16 kommentarer:

 1. ville godt ønske at jeg kunne komme

  SvarSlet
 2. Ville såååå gerne deltage, men lidt for langt fra Færøerne :-) Kan du ikke komme herop også og holde bagekursus??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og så lige en tur til Sisimiut Grønland bagefter - det er jo lige på vejen!!

   Super fedt initiativ du tager og jeg ville ønske at jeg kunne være med:)

   Christine

   Slet
  2. Hejsa.
   Hvis du kan samle nok folk til et hold, som også er villige til at betale så meget for kurset at jeg kan få dækket mine udgifter til rejsen kommer jeg gerne, jeg er vild med Færøerne, har været der for mere end 30 år siden, så det kunne være skønt at komme der op igen :)
   Mvh Doris

   Slet
  3. Hej Christine
   Ja det var jo straks værre med Grønland, det bliver nok lidt sværere mon ikke, men en skam du ikke lige kan blive i Danmark til 1. september, for kunne du jo komme med der ;)
   Mvh Doris

   Slet
 3. Lyder fedt! Er der mulighed for at komme til sjælland og holde et kursus, for er helt vilde med dine opskrifter! Der er bare lidt langt fra midtsjælland til synderjylland :)
  Mvh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria
   Jeg vil gå igang med at arbejde på det, skal bare lige finde en som vil være behjælpelig med at finde en skole hvor vi må låne skolekøkkenet. Jeg vil samtidig prøve at stable et kursus på benene på Fyn. Så hold øje med siden, jeg slår det op når jeg ved mere :)
   Mvh Doris

   Slet
 4. Det her lyder ekstremt spændende - ærgeligt at det først er i september. Men i det mindste betyder det at man kan planlægge besøget og advare forældrene om et kommende visit = lav ikke andre planer. ;)

  Kan man komme på en invitations-mail-liste til september kurset?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Det kan du sagtens, send mig en mail så sætter jeg dig på listen. Min mailadresse er doris.krogh1@gmail.com. Glæder mig til at se dig til september :)
   Mvh Doris

   Slet
  2. Hej Lene
   Da jeg desværre ikke har modtaget din mailadresse, vil jeg hermed gerne invitere dig til bagekurset d. 1/9, håber vi ses :)
   Mvh Doris

   Slet
 5. hej
  hvordan tilmedler man sig til de kurser
  kenneth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa.
   Har lige lagt oplysningerne ind ovenfor :)
   Håber at se dig på et af kurserne.
   Mvh Doris

   Slet
 6. Hej Doris.
  Jeg har sendt en mail vedr. kursus.
  Vil du se efter om du ikke har fået den?
  Hilsen Hanne

  SvarSlet
 7. Hej Doris,
  Jeg har netop opdaget din hjemmeside og kan næsten ikke få hænderne ned. Jeg kan se der er nogen der nævner det ovenover, men det er ved at være noget tid siden - men kommer du også til København en dag med dit bagekursus? Yderligere så er jeg både allergisk overfor gluten og æg, så ville høre om det var muligt med en sektion der også er uden æg, hvis du eksperimenterer med det undervejs. Jeg kan se at en del af brødene kan laves uden. Mange tak for hjemmesiden, den er enormt brugbar. Mvh. Lærke

  SvarSlet
 8. Hej Lærke
  Jeg har i øjeblikket ingen planer om et kursus i København, men hvis du kan finde et egnet lokale, kommer jeg rigtig gerne :) Jeg har endnu ikke kunnet finde et lokale som vi kunne låne gratis til formålet, desværre.
  Mht æg, så kan du under dette link se hvordan man ret nemt og billigt kan lave en æg-erstatning: http://www.anarka.dk/blog/2007/09/29/h%c3%b8rfr%c3%b8skum/, eller du kan købe æg-erstatning hos Allergikost.com. Jeg har også en rigtig god chokoladekage opskrift som er uden æg:
  http://glutenfriefristelser.blogspot.dk/2011/09/min-bedste-chokoladekagekrydderkage.html. Håber det kan være til hjælp:)
  God jul til dig og din familie.
  Mvh Doris

  SvarSlet