tag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post9106120157937949347..comments2024-01-13T11:08:54.341+01:00Comments on Glutenfrie fristelser: Blinis med røget laks og stenbidderrogn, glutenfrieDorishttp://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-28280082489003251282014-05-03T16:55:05.575+02:002014-05-03T16:55:05.575+02:00Hej Jonna
Gæren er for at gøre dem tykkere og mere...Hej Jonna<br />Gæren er for at gøre dem tykkere og mere luftige, men det er jo smag og behag. Langt de fleste opskrifter på blinis er bagt med hævemiddel, enten gær eller bagepulver, men man kan da helt sikkert også bage dem uden. Mht. at få dem gennembagt, tror jeg bare du skal tilføje lidt mere mel når du har bagt den først og problemet opstår. Håber de lykkes bedre næste gang :)<br />Mvh Doris<br /><br /> Dorishttps://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-16799616355615767122014-04-18T14:23:59.858+02:002014-04-18T14:23:59.858+02:00Jeg vil gerne vide hvorfor der skal gær i.
Jeg bru...Jeg vil gerne vide hvorfor der skal gær i.<br />Jeg bruger aldrig hævemiddel til blinis (med gluten). <br />Jeg synes det var svært at få ðem gennembagte uden at gøre dem sprøde. Hvodan klarer jeg det bedre næste gang? Jeg stablede dem og pakkede dem ind ligesom jeg gør med pitabrød, så de ikke bliver hårde.<br />��Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16909582848678847729noreply@blogger.com