tag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post7160769738051078549..comments2024-01-13T11:08:54.341+01:00Comments on Glutenfrie fristelser: Finskbrød gluten-/laktosefriDorishttp://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-90614248371493591232013-01-13T15:45:59.851+01:002013-01-13T15:45:59.851+01:00Hej Anita
Det glæder mig godt nok meget at høre:)d...Hej Anita<br />Det glæder mig godt nok meget at høre:)det lyder som om din far har haft en rigtig god jul i år ;)Og hvor må han være glad for at have en datter som dig som kommer med hjemmebag til ham. <br />Nu ved jeg jo ikke hvor du bor, men håber da bestemt også det kunne lykkes at ses på et bagekursus:)<br />Tusind tak for din søde kommentar, og hils din far mange gange:)<br />De bedste hilsner<br />DorisDorishttps://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-42383911667333082702013-01-07T11:06:26.604+01:002013-01-07T11:06:26.604+01:00Hej Doris
Min far på 70år har haft glutenallergi i...Hej Doris<br />Min far på 70år har haft glutenallergi i omtrændt 7år nu tror jeg.<br />Han elsker kage og har altid gjort det. Han er en af dem der ikke kan synde på nogen måde uden det får konsekvenser.<br />I december 2012 afprøvede jeg dine opskrifter på Brunkager, vanilliekranse, pebernødder og finskbrød og aldrig har det lykkes så godt, de var helt perfekte.<br />De sidste mange år har jeg haft småkager på størrelse med bageplader, og mange eder er blevet udstødt. Men jeg må sige til dig at dine opskrifter har bragt lykke,og min Far har næsten spist 200stk brunkager på nuværende tidspunkt.<br />Dine opskrifter er fantastiske og til stor inspiration. Håber at jeg kan deltage på en af dine bagekurser i 2013.<br />Med venlig Hilsen AnitaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-18880500026580618272012-12-06T22:02:22.296+01:002012-12-06T22:02:22.296+01:00Hej Ulla
Nu har jeg prøvet at bage dem med tre for...Hej Ulla<br />Nu har jeg prøvet at bage dem med tre forskellige slags fedtstof, og de falder forskelligt ud hver gang. På mit julebagekursus bagte vi dem med laktosefri smør, og de flød en del mere ud og blev mere porøse en dem med margarine. Igår bagte jeg dem med almindelig margarine, og da holdt de faconen fint, men klistrede fast i munden, så man får helt klart det bedste resultat med Frimargarine :)<br />Mvh DorisDorishttps://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-57941157269731831562012-12-05T12:14:52.935+01:002012-12-05T12:14:52.935+01:00kan man erstatte margarine med smør?kan man erstatte margarine med smør?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14449738143706345265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-52775333484566915612012-11-27T16:57:20.161+01:002012-11-27T16:57:20.161+01:00Gfg er glutenfri gluten, "Gluten substitute&q...Gfg er glutenfri gluten, "Gluten substitute" under dette link kan du se hvordan pakken ser ud http://www.helsam.dk/templates/product.asp?ProductGuid=1029&GroupGuid=2703010Dorishttps://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-66028851484912588032012-11-27T16:06:56.603+01:002012-11-27T16:06:56.603+01:00Hvad er gfg ?Hvad er gfg ?Nannahttps://www.blogger.com/profile/16722921510471349849noreply@blogger.com