tag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post4833717109099926203..comments2024-01-13T11:08:54.341+01:00Comments on Glutenfrie fristelser: Fastelavnsboller med to slags fyld, glutenfrieDorishttp://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-56199020245644505952024-01-13T11:08:54.341+01:002024-01-13T11:08:54.341+01:00Hej. De ser gode ud. Jeg tænker på at bage dem til...Hej. De ser gode ud. Jeg tænker på at bage dem til min fødselsdag snart, mit barnebarn kan ikke tåle gluten. Hvornår og hvordan skal jeg putte fiberhusk i ? Jeg er ikke kendt med at bage glutenfri. Jeg har rød finax. På forhånd tak ☺️🤔Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-46488020002951186842022-02-01T17:48:03.733+01:002022-02-01T17:48:03.733+01:00Jeg fik også en slags mørdejsagtig konsistens, men...Jeg fik også en slags mørdejsagtig konsistens, men så opdagede jeg at jeg havde glemt at putte et æg i. Så gjorde jeg det, og blev dejen super fint at ælte. <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-90087639537650465732021-02-13T21:27:15.614+01:002021-02-13T21:27:15.614+01:00Desværre ikke en god opskrift, alt for store probl...Desværre ikke en god opskrift, alt for store problemer med dejen.https://glutenfriefristelser.blogspot.com/logout?d=https://www.blogger.com/logout-redirect.g?blogID%3D3802715171936207174%26postID%3D4833717109099926203Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-47498579242010686532014-03-01T12:05:04.806+01:002014-03-01T12:05:04.806+01:00Hej Doris/Anja.
Jeg kan se fiberhusk i opskriften,...Hej Doris/Anja.<br />Jeg kan se fiberhusk i opskriften, men ikke i beskrivelsen derunder. <br />Hvornår skal fiberhusken tilsættes.<br />Mvh Dorte Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10391802391403635441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-34249659813669316042014-02-27T12:56:03.915+01:002014-02-27T12:56:03.915+01:00Meget DÅRLIG opskrift ! Giver Anomym ret i, at dej...Meget DÅRLIG opskrift ! Giver Anomym ret i, at dejen bliver fuldstændig smuldret og mørdejsagtig ;-( Og det har ikke noget med den glutenfrie mel at gøre, men simpelthen fordi, at der er alt for meget smør i. 125 g smør til 375 g mel, det skal da gå galt. Så Doris, enten har du skrevet forkert ellers kan du trylle med den opskrift, hvis dit resultat er fastelavnsbollerne, som billedet viser !!! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-25399146771604343602014-01-10T13:50:32.708+01:002014-01-10T13:50:32.708+01:00Du kan også købe poegens mel i flere og flere spar...Du kan også købe poegens mel i flere og flere sparbutikker og ikke mindst Superbest...<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-65379670374200445152013-03-18T11:27:15.423+01:002013-03-18T11:27:15.423+01:00Hej Louise
Poensgen kan man købe hos Allergikost.c...Hej Louise<br />Poensgen kan man købe hos Allergikost.com eller i Løvbjerg, hvis du bor i Jylland ;)Men et lille ekstra tip, køb ikke for meget af den hvide poensgen mel, den er ikke god til ret meget andet end denne slags bagværk, efter min mening ;)<br />Mvh DorisDorishttps://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-8867095134519619972013-03-18T11:22:02.260+01:002013-03-18T11:22:02.260+01:00Hejsa.
Hvor er det dejligt at høre at de blev så g...Hejsa.<br />Hvor er det dejligt at høre at de blev så gode :) Man tilføjer Husk for at opnå noget elasticitet i dejen, som jo er det man mangler når der ikke er gluten i, så det er fantastisk at du har fået så godt et resultat uden, det ville jeg ikke have troet var muligt, så det er rigtig fint at du deler den erfaring, tak for det, det må jeg selv have prøvet af :)<br />Mvh DorisDorishttps://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-84525416440030031812013-02-26T20:06:55.194+01:002013-02-26T20:06:55.194+01:00Hej Doris,
jeg skal klart prøve dem igen med poeg...Hej Doris,<br /><br />jeg skal klart prøve dem igen med poegens mel, hvor køber du det?<br />Jeg sætter stor pris på at du deler din erfaring og at vi kan nyde godt af din viden. Mange tak for det. <br /><br />Mvh LouiseAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-47181203045663627722013-02-24T17:17:05.576+01:002013-02-24T17:17:05.576+01:00Har selv lige bagt med rød Finax, de blev rigtig f...Har selv lige bagt med rød Finax, de blev rigtig fine - selvom jeg udelod Husk'en... Hvad effekt har dette helt præcis? Troede umiddelbart det bare var for at give dejen lidt struktur, da de glutefrie meltyper jo er meget fine a la kartoffelmel? Nå resultatet blev ihvertfald super, og det passede helt perfekt med de mål du har angivet :-) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-51942160511147084432013-02-16T12:56:30.135+01:002013-02-16T12:56:30.135+01:00Hej Louise
Det behøver ikke være dig der har gjort...Hej Louise<br />Det behøver ikke være dig der har gjort noget forkert, de forskellige mærker af glutenfri mel reagerer bare meget forskellige. Jeg har aldrig selv lavet forsøg med hvordan semper er ifh. til dej som skal rulles ud, men det kan være fordi der skal for meget mel i dejen for at det er muligt at rulle den ud, for så vil brødet blive meget tørt. Men jeg har lige bestilt semper mel for at kunne prøve det af. Det absolut bedste mel at bruge til fastelavnsboller, wienerbrød og lignende bagværk er poensgen mel, der skal næsten kun halvt så lidt mel i som f.eks finax rød, for at dejen ikke klistrer, så der kan du bl.a. se hvor stor forskel der kan være. Så med mindre det er fordi du har glemt fiberhusken i dejen, kan jeg desværre ikke hjælpe dig mere:)<br />Mvh DorisDorishttps://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-7543268258156318892013-02-11T21:26:46.972+01:002013-02-11T21:26:46.972+01:00Hej Doris. Tak fordi du deler dine erfaring med os...Hej Doris. Tak fordi du deler dine erfaring med os andre, det er virkelig fantastisk. <br />Jeg har nu lavet to forsøg med disse fastelavnsboller, dejen bliver meget tør for mig og nærmest mørdejsagtig. Hvad gør jeg galt?<br />Jeg har brugt semper mel, har forsøgt både med den til brød og den til kage, men lige ringe resultat. <br />Håber på at du kan hjælpe mig. <br /><br />Louise- som sætter stor pris på dine opskrifterAnonymousnoreply@blogger.com