tag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post4447522255098876337..comments2024-01-13T11:08:54.341+01:00Comments on Glutenfrie fristelser: Kanelsnegle, glutenfrieDorishttp://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-11474478077597337172016-10-25T07:26:11.557+02:002016-10-25T07:26:11.557+02:00Denne dej er ekstrem blød og jeg er imponeret over...Denne dej er ekstrem blød og jeg er imponeret over at dem der har lavet opskriften kan bruge samme dej fra hvederne til kanelsnegle med dejens konsistens.. <br /><br />Ikke en jeg tør prøve som snegleAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04577489007123794265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-3818738859207680302015-03-19T14:49:39.303+01:002015-03-19T14:49:39.303+01:00Hej
Jeg har lige prøvet og lave disse. Men med Sem...Hej<br />Jeg har lige prøvet og lave disse. Men med Semper fin mix. <br />Min dej bliver meget fedtet og blød og svær at arbejde med, selvom jeg tilsætter mere mel. Er det meningen dejen skal være sådan? <br />De smager fint, selvo de bliver bløde af og stå.Bettina Westhnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-16084258137490150892013-08-14T12:50:03.308+02:002013-08-14T12:50:03.308+02:00Hej Charlotte
Beklager mit sene svar - har været i...Hej Charlotte<br />Beklager mit sene svar - har været i usa i 4 uger ;)<br />Det er altid lidt svært med glutenfri gærdej, det er super godt den dag det er bagt, men dagen efter eller hvis det har været frosset er det tørt og kedeligt, med mindre det bliver varmet eller ristet. Der er to råd jeg vil give dig, det første er, hvis du bager disse vil jeg anbefale dig at give ham dem frosne med og når han skal spise dem at han giver dem nogle sekunder i en microovn så de er lune, hvis altså der er en i hans kantine. Ellers vil jeg anbefale dig at bage denne opskrift til ham i stedet: http://glutenfriefristelser.blogspot.dk/2012/10/kanelsnegle-kage-glutenfrie.html<br />Den smager helt fantastisk, og fordelen er at den godt kan spises uden at blive lunet da det ikke er gærdej med sandkagedej i stedet :)<br />Håber det lykkes så han stadig kan nyde sin fredagssnegl - kanelsnegle har altid været min helt store svaghed, og jeg synes kanelsneglekagen er et rigtig godt alternativ til wienerbrødssneglen når vi nu ikke længere må spise dem.<br />De bedste hilsner<br />Doris Dorishttps://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-65998758581783615822013-07-10T14:11:04.647+02:002013-07-10T14:11:04.647+02:00Min kæreste er vant til at spise en wienerbrøds sn...Min kæreste er vant til at spise en wienerbrøds snegl hver fredag med kollegaerne. Han har selv foreslået at jeg kan prøve at bage kanelsnegle, og det har jeg tænkt mig. Men så er spørgsmålet, for at de er mest lækre til ham fredag morgen på jobbet, skal jeg så tage dem op om morgen og give ham den frosne med? Charlotte Kjeldgaardhttps://www.blogger.com/profile/13757583726320816218noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-46283585993553305382012-02-17T23:15:30.116+01:002012-02-17T23:15:30.116+01:00Hej Judy.
Ja det er da et godt spørgsmål, det give...Hej Judy.<br />Ja det er da et godt spørgsmål, det giver ikke rigtig nogen mening :) Det er nu rettet, tak fordi du gjorde opmærksom på det:)<br />Venlig hilsen<br />DorisDorishttps://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-71204806527944233792012-02-15T17:11:15.129+01:002012-02-15T17:11:15.129+01:00De lyder rigtig spændende, men hvad er formålet me...De lyder rigtig spændende, men hvad er formålet med at blande lunt vand og koldt mælk, inden gæret smuldres i.<br /><br />Hilsen JudyJudyhttps://www.blogger.com/profile/16779822842303001565noreply@blogger.com