tag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post3681879501061442266..comments2024-01-13T11:08:54.341+01:00Comments on Glutenfrie fristelser: Provena havrebollerDorishttp://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-47660414621299079552012-09-09T18:17:56.430+02:002012-09-09T18:17:56.430+02:00Hej Michael.
Ej det var træls for dig. For en god ...Hej Michael.<br />Ej det var træls for dig. For en god ordens skyld vil jeg lige sige at det ikke er en opskrift jeg selv har lavet, det er fra et opskriftshæfte som Provena selv har lavet. Men jeg forstår ikke helt at det går så galt for dig, jeg har lavet dem masser af gange efter opskriften uden problemer. Det eneste jeg kan se er at du måske har været lidt for rundhåndet med vandet, det kan nogle gange være lidt forskel på mængden hvis man bruger et liter mål til at måle med. Det ville faktisk være meget bedre at angive vandemængden i gram. Men dejen er ret blød og kan være svær at forme, men det plejer ikke at være et problem at få dem gennembagt. Det er desværre den bedste hjælp jeg kan give dig :)<br />Mvh DorisDorishttps://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-64510184024102747182012-09-09T15:32:12.938+02:002012-09-09T15:32:12.938+02:00tilføjelse: Det er efter 15 min. i ovnen v. 225 gr...tilføjelse: Det er efter 15 min. i ovnen v. 225 grader.<br />Mvh.<br />MichaelAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-51625569465967582252012-09-09T15:30:18.588+02:002012-09-09T15:30:18.588+02:00Hej Doris
Hvad går galt? Jeg har doblet hele din ...Hej Doris<br /><br />Hvad går galt? Jeg har doblet hele din opskrift, så jeg kan bage af hele posen (1 kg. melblanding Provena Orange.)<br />Det bliver så blødt og klisterende at det ikke kan formes.<br />Efter 15 min. er bollerne totalt bløde og slatne.<br />Mvh.<br />MichaelAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-43693138914461411992012-05-16T11:36:15.402+02:002012-05-16T11:36:15.402+02:00Hej Lone
Jeg har lige forsøgt med en fedtfattig tæ...Hej Lone<br />Jeg har lige forsøgt med en fedtfattig tærtebund igår, men den blev en smule mere hård end jeg havde håbet. Under dette link kan du finde en masse opskrifter på engelsk eller svensk http://www.provena.fi/en/recipes/ Eller du kan købe et lille hæfte med deres opskrifter hos Allergikost.com til omkring en tyver tror jeg.<br />Mvh DorisDorishttps://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3802715171936207174.post-23602131499238108962012-05-07T21:11:16.994+02:002012-05-07T21:11:16.994+02:00Hej Doris
Har du prøvet, at bage med Provenas tur...Hej Doris<br /><br />Har du prøvet, at bage med Provenas turkis blanding eller den pink Oat flour. Hvis du har, vil du så ikke ligge dem ud på nettet.Lonenoreply@blogger.com